Om oss

Kortreist og bærekraftig er viktigere i dag enn på lenge. Mange spør seg; hvorfor skal vi servere scampi, stillehavstorsk og ørret fra Peru når vi har så fine råvarer rett utenfor døra?

les mer

Norsk hvalkjøtt fortjener økt oppmerksomhet.

Myklebust Hvalprodukter har jobbet målrettet med disse utfordringene over mange år, men opplever fortsatt lav kjennskap til produkter og anvendelsesmuligheter av dette unike marine råstoffet.

Restaurantnæringen er et viktig utstillingsvindu og norske kokker er en viktig formidler av kvalitet og mangfold. Mer hval på menyene og fornøyde gjester vil også inspirere folk til å bruke hvalkjøtt hjemme til hverdag og fest. Målet med å lage denne nettsiden er derfor å inspirere kokker til å bruke mer hvalkjøtt på menyen. For å gjøre «ny kunnskap» om norsk hvalfangst, informasjon om ernæring, stykningsdeler og ikke minst mange nye spennende oppskrifter lett tilgjengelig, har vi samlet dette på denne nettsiden.

Vi kommer til å legge ut mer informasjon og mange nye oppskrifter på denne nettsiden, som i sum presenterer noe av det beste fra japansk, asiatisk og norsk mangfold i anvendelse av
hvalkjøtt. Alt satt sammen for å gi deg lett tilgang til og detaljerte oppskrifter med spennende tips for den unike delikatessen. Vi håper dette konseptet har en høy nytteverdi, og gir inspirasjon til å prøve et kortreist og eksotisk råstoff på menyen.