Vebjørn Risvik

Soussjef på Brasserie France

les mer

RESTAURANT

Ørjan jobber på Brasserie France som du kan lese mer om her

 

 

Oppvokst i Son

Jeg vokste opp i Son, et lite tettsted ved Oslofjorden der fisking og mye turer med båt lærte meg å sette pris på råvarer fra havet. Jeg valgte yrkesfag, fordi jeg ville gjøre noe praktisk og lære noe nytt og begynte på Restaurant og matfag i Vestby.

Brasserie France

Jeg gikk i lære på Brasserie France og har vært der siden, bortsett fra et lite halvår på en restaurant i Jerez de la Frontera, Spania på slutten av læretiden. Jeg har i voksen alder alltid vært opptatt av bærekraft, og liker å jobbe med norske råvarer på sitt beste

Vebjørn Risvik har laget disse oppskriftene:

Bao

Dette er en liten rett du enten kan lage flere like av, eller variere fylle...

Tartar med røkt hval

Dette er en spennende måte å bruke hval på, hvor jeg blander like deler ...

Hval og variasjon på jordskokk

Denne retten er en moderne versjon av den tradisjonelle hvalbiffen, med et ...