Fremgangsmåte
- Start med å krydre hvalkjøttet godt på begge sider med salt og pepper
- Ha over litt olivenolje på kjøttet
- Legg steambuns i en steamer og damp i 4-5 minutter
- Grill kjøttet i en panne på høy temperatur i ca 30 sekunder på hver side. Ta av kjøttet og la det hvile samtidig som du gjør resten
- Ha tomat i en liten skål
- Bland inn mango
- Skvis over saften fra en halv lime
- Dryss over litt salt
- Bland godt sammen
- Ha mangosalsaen i den ferdige steambunen
- Kutt opp hvalkjøttet i tynne skiver og legg over salsaen og legg på grønn chilimajones
- Legg på grønn chilimajones
- Kutt tynne strimler av hjertebladsalat
- Ha over i bollen med asiatisk vinaigrette og bland godt sammen
- Kutt opp tynne skiver av hvalkjøttet
- Legg opp med hoisinsaus i bunn
- Ha på en god skje med salaten
- Legg på skivene med hval og legg på rød chilimajones
- Ha på rød chilimajones
- Dryss over peanøttcrumble og pynt med koriander