Fremgangsmåte
1. Skjær ferdig opptint og modnet hvalkjøtt i passende
stykker, og deretter i tynne skiver.
2. Skjær ca. 5-6 skriver per porsjon.
3. Skjær de tynne skivene videre i små biter. Ikke skjær de for smått om du ønsker å bevare konsistensen i kjøttet.
4. Gjør klar vårløken (Du velger selv om du vil bruke den grønne eller hvite delen av løken)
5. Finhakk vårløken.
6. Legg kjøttet og den finhakkede vårløken i en bolle.
7. Ha i sesamolje, «la yu», hvitløkspasta i bollen og bland sammen.
8. Bruk hendene til å blande det godt sammen.
9. Ved «Ichinotani» serveres retten over et bedd med rød lollo salat og finhakket kål. Tilbehøret kan du velge selv
10. Legg på «Yukhue» blandingen. Den vil se ekstra appetittlig ut om den danderes i høyden.
11. Legg til slutt på eggeplommen. Kan også bruke vaktelegg.