16

Ceviche av hval i hjertesalat

Hjer tebladsalat inspirerer til å f ylles på ulike spennende måter. Her lager vi en frisk variant med hvalkjøtt som kan spises som en typisk wraps

Ingredienser

  • Stangselleri-stenger
    2 stk
  • Rød chilli
    2 stk
  • God eplejuice
    100 g
  • Usøtet kondensert melk
    300 g
  • Ingefær
    20 g
  • Limejuice
    av 3 lime
  • Fritert rispapir
    Passende mengde
  • Hvalkjøtt
    Passende mengde
  • Granny smith eple
    1 stk.
  • Koriander
    Passende mengde
  • Hjertebladsalat
    Passende mengde

 

Last ned PDF med steg for steg bilder her

Stykningsdel

Vi anbefaler å bruke denne stykningsdelen til denne oppskriften:

Mørnet biff av hval

Ingredienser

  • Stangselleri-stenger
    2 stk
  • Rød chilli
    2 stk
  • God eplejuice
    100 g
  • Usøtet kondensert melk
    300 g
  • Ingefær
    20 g
  • Limejuice
    av 3 lime
  • Fritert rispapir
    Passende mengde
  • Hvalkjøtt
    Passende mengde
  • Granny smith eple
    1 stk.
  • Koriander
    Passende mengde
  • Hjertebladsalat
    Passende mengde

 

Stykningsdel

Vi anbefaler å bruke denne stykningsdelen til denne oppskriften:

Mørnet biff av hval

Fremgangsmåte


  1. Skrell og kutt eplet i terninger.
  2. Kutt hvalkjøttet i terninger
  3. Hell godt med tigermelk over hvalkjøttet. Bland sammen og la stå i noen minutter
  4. Vend inn epleterninger og finkuttet koriander.
  5. Smak til med salt og revet limezest
  6. Sil vekk overflødig væske, Legg en god skje av chevichen i hjertesalatblader
  7. Topp med fritter Sil vekk overflødig væske, Legg en god rispapir og koriander

 

Flere oppskrifter:

japan

Roast Hval

Hvalkjøtt som er forsiktig opptint og modnet lukter lite og god i smaken....

japan

Japansk Hvalbiff

Det saftige, røde kjøttet og en spesial soyasaus skaper en utsøkt smaks...

japan

Hvalwok med ingefær og vårløk

Sprø på overflaten og myk på innsiden. En kinesisk rett som kombinerer d...