Fremgangsmåte
1. Skjær det opptinte kjøttet i skiver.
2. Skjær det deretter i strimler, for så å hakke det.
3. Flytt det over i en dyp bolle og ha i salt og sitronolje.
4. Legg på plastfilm over bollen, og la kjøttet marinere i kjøleskap.
5. Skrell skallet av en hall avocado og fjern kjernen. Skjær så halvparten av denne (1/4 av en hel avocado) i ca. 1cm store biter.
6. Resten av avocadoen hakkes og moses i en bolle med baksiden av en skje.
7. Legg avokadoen fra (5) i bollen fra (6) sammen med løk, mini mais og mini tomater.
8. Ha i hjemmelaget japansk dressing, majones og svart pepper.
9. Pass på å blande det hele forsiktig slik at avocadobitene ikke blir most.
10. Legg blandingen i en form på en tallerken og gjør toppen flat.
11. Ta ut kjøttet fra (4) og legg den forsiktig over i formen med en skje. Når du har gjort toppen flat, fjern formen.
12. Legg ved sennepskål, bladpersille og blomster.