Fremgangsmåte
1. Skjær opp ferdig opptint og modnet rødt hvalkjøtt i skiver, og krydre hver side med salt og pepper
2. Varm opp stekepannen med matolje på høy varme
3. Legg forsiktig på biffskivene så oljen ikke spruter
4. Reduser varmen til middels varme og stek først den ene siden.
5. Snu biffen når overflaten begynner å bli brun.
6. Når begge sider er ferdigstekt, ha i hvitvin i pannen.
7. Skru opp varmen slik at alkoholen i vinen fordamper.
8. Flytt biffen ut av pannen, og ha i sausen. La sausen koke opp.
9. Flytt biffen tilbake i pannen, og la sausen dekke kjøttet.
10. Skjær biffen i passende biter.
11. Anbefalt stekegrad er rå.
12. Serveres på fat. Hvis du skjærer kjøttet slik at tverrsnittet blir synlig, vil retten bli ekstra appetittvekkende.