Fremgangsmåte
1. Skjær opptint rødt hvalkjøtt i passende biter.
2 . Legg bitene fra (1) i kaldt vann i 2 timer for å trekke blodet ut av kjøttet.
3. Kok opp vann i en gryte, og legg i bitene fra (3). Kok dem lett for å fjerne lukten, skru deretter av varmen.
4. Kjøttet fra (4) legges over i en sil.
5. Skrell skallet av «Daikon» roten, og skjær dem i passe store biter.
6. Skjær vårløken på skrå.
7. Skjær løken i 5mm tykke skiver.
8. Skjær chilien på skrå.
9. Hell i kraften i en kimchi gryte, og legg deretter i «Daikon» bitene. La de koke i 5 minutter på sterk varme.
10. Legg i bønnespirene og kok videre påsterk varme i 1 minutt.
11. Sett gryten på lav varme og legg i kjøttet fra (5). La koke i 5 minutter mens du fjerner skummet på overflaten.
12. Tilsett raspet hvitløk.
13. Tilsett salt og chilipulver.
14. Legg i løk, vårløk og chili.
15. Kok til grønnsakene er gjennomkokt.