Fremgangsmåte
- Kok opp rikelig med saltet vann. Skru av varmen og ha i glassnudlene. Ha over i kaldt vann for avkjøling når nudlene er passe myke. Sil.
- Rist sesamfrøene i en tørr varm panne i noen min
- Skrell og kutt mangoen i små terninger
- Krydre med salt
- Krydre kjøttet godt med salt og pepper.
- Brun kjøttet godt i en varm grillpanne eller på grillen. Vend ofte på kjøttet for jevn bruning og steking. Det trenger kun noen få minutter til sammen. Det er viktig å la kjøttet hvile før det skjæres i skiver.
- Bland sammen liker deler soppsoya, sesamolja og lime
- Grov hakk/knus de rista cashewnøttene.
- Vend alt inn i nudlene. Smak til med viniagretten
- Bland det hele godt sammen.
- Snurr nuddelsalaten rundt en stor pinsett og legg pent på en side av tallerkenen. Topp med garnishet
- Hvalkjøttet skjæres i 1 cm tykke skiver. Det er viktig å skjære mot kjøttfibrene så kjøttet blir så mørt som mulig
- Hell litt vinaigrette over kjøttet også.
- Dryss over rista sesamfrø