Fremgangsmåte
1. Fjern fuktigheten fra det opptinte røde kjøttet med litt kjøkkenpapir. Krydre overflatene med salt og pepper.
2. Dekk hele overflaten med hvetemel, og rist kjøttet slik at eventuelle klumper forsvinner og du får et tynt lag med hvetemel igjen.
3. Dypp kjøttet i det piskede egget, og la det dryppe av litt.
4. Legg kjøttet på et brett med ferdigrevet Parmigiano-Reggiano, og lag en panering med osten.
5. Sett en stekepanne på med middels varme, og ha i en del olivenolje.
6. Når det begynner å ryke av pannen og la det frityrsteke i oljen.
7. Bruk en kjøkkenklype til å snu kjøttet jevnlig. Pass på at overflaten ikke brenner seg fast på pannen.
8. Ta kjøttet vekk fra pannen når overflaten er gyldenbrun. Skjær den så i fire biter.
9. Server med en skive sitron og litt salat. Dryss litt salt over tverrsnittet på kjøttstykkene.